Unelma-asunnot

Vanha omakotitalo

Vanha ja tilaratkaisumuutosta kaipaava omakotitalo

Professional Palvelut on vanhempien omakotitalojen modernisointiin ja sen ajanhengen säilyttämiseen erikoistunut palvelun tuottaja jossa avainasemassa on myynnin hetkellä kohteesta luodut tulevaan tähdätyt suunnitelmat ja tilaratkaisumuutokset joita ostaja voi hyödyntää oston yhteydessä ja kaupanteon jälkeen ja saada näin myös tietoutta rakennuksen hyvin säilyttämiselle sekä tärkeistä arvotekijöistä. Olemme toimineet jo Uudellamaalla 50:essä omakotitaloprojektissa ja joissa olemme kohdanneet meitä haastavat ja hyvin hoidetut jälleen myyntiarvot kohteelle ja tuleville kaupanosapuolille. Teemme tämän myynnin aikana helpoksi alustavilla ja arvokkailla ensisuunnitelmilla joka on myyjälle ensisijaisen tärkeää ja vie siten ostajan ostopäätöksen kullanarvoisella tavalla ja kaupan nopeammin päätökseen. Asuntokaupan osalle kaikki nämä tiedot tulevalle ostajalle ovat yhtä tärkeitä, niin pienistä tilaratkaisumuutoksista suurempiin.

Vanhaa kunnioittaen ja säilyttäen sen alkuperäinen käsityö juuri tässä persoonallisessa ja ainutlaatuisessa rakennuksessa.

Myös pihapiiri ja paikan historia ovat tärkeitä kokonaisuudelle.

Osakehuoneisto

Osakehuoneisto

Huoneisto on aikansa elänyt, keittiö on ahdas tai epäkäytännöllinen, halutaan muutakin uutta avaruutta ja keittiön modernisointia nykypäivään? Halutaan tehdä valoisaa ja avaraa tilaa? Ehkä avokeittiö joka aukeaa olohuoneeseen ja poistaa turhia väliseiniä tai komeroita?

Tämä on mahdollista, arvioimme katselmuksemme perusteella uudistuksesta visualisointikuvan myynni ja kohteen markkinoinnin yhteyteen jonka ostaja voi sitten kaupan jälkeen helposti toteuttaa.

Autamme kaikissa muutostöihin liittyvissä asioissa ostajaa kaupan jälkeen. Myyjälle helppoa, ei tarvitse lähteä etukäteen tekemään remonttia myytävään asuntoon.

Uusi omakotitalo

Uusi tai keskeneräinen omakotitalo

Professional Palvelut toimii hyvin uudisrakentamisen ja niihin liittyvien jo olemassa olevan rakennusoikeuksien hyödyntämisen yhteydessä. Myynnin yhteyteen tehdään alustavat suunnitelmat jäljellä olevan rakennusoikeuden käyttömahdollisuuksista jotka ostaja voi siten hyödyntää oston yhteydessä ja halutessaan toteuttaa sen kaupanteon jälkeen ammattisuunnittelijalla.
 
 
 
Tontti

Tontti

Professional Palvelut tarjoaa myynnin yhteydessä kohteeseen tontinkäyttösuunnitelman jossa ostaja voi nähdä selkeästi rakennusoikeuden käyttömahdollisuudet ja halutessaan toteuttaa sen kaupanteon jälkeen ammattisuunnittelijalla.